ördögi3d

Fayer Sándor
Ördögi kör

Az Ördögi kör vérbeli akcióregény, amely a fullasztó és kiismerhetetlen afgán terepen, Kabulban és környékén játszódik.

A könyvről

Az Ördögi kör vérbeli akcióregény, amely a fullasztó és kiismerhetetlen afgán terepen, Kabulban és környékén játszódik. Főhőse, Tamás magyar katona, akinek sikerült az amerikai tengerészgyalogság kötelékébe kerülnie. A folyton bunyókba keveredő karrierkatonát újra és újra Afganisztánba vezénylik, ahol folyamatosan számolnia kell azzal, hogy egyetlen másodpercre sincs biztonságban az élete. A regény szerzője, Fayer Sándor a katonai közeget úgy ismeri, mint a tenyerét, hiszen évtizedeken át a harcokról szóltak a mindennapjai. A szerző a könyv eladásából származó bevétele legalább 50 százalékát felajánlotta a Baptista Szeretetszolgálat Tisztelet a Hősöknek programja számára.

Vélemények

A szerzőről

Több évtizedes katonai múlttal rendelkezem. Éveket töltöttem az afgán és a balkáni hadszíntéren. Többször jártam Afganisztánban, Koszovóban és Boszniában, ahol megtapasztaltam a háború borzalmait. Mint minden katona, én is megéltem az érzelmi skála teljes spektrumát mind pozitív, mind negatív irányban. Utolsó afgán bevetésem után döntöttem úgy, hogy írásra adom a fejem és novellák, regények formájában próbálok életérzéseket átadni, természetesen legfőképpen a háborús területek mindennapos vívódásait, döntéseit, harcait. Az első regényem Ördögi kör címmel 2020 elején jelent meg az Athenaeum Kiadó gondozásában. Szabadidőmben önkéntes tűzoltó vagyok, valamint pszichológiai és csillagászati ismereteimet bővítem. Legfőbb hobbim a házikönyvtáram minél szélesebb tematikájú bővítése.

Támogasd a Baptista Szeretetszolgálatot

A szerző a könyv eladásából származó bevétele legalább 50 százalékát felajánlotta a Baptista Szeretetszolgálat Tisztelet a Hősöknek programja számára.
 
Természetesen a könyv megvételén kívül számos más módon is támogathatod a Baptista Szeretetszolgálat elismerésre méltó „Tisztelet a Hősöknek” elnevezésű programját.
Ha kíváncsi vagy, hogy miről szól ez a baptista kezdeményezés vagy egyéb támogatási módot keresel, akkor csak kattints a gombra.

A Mars pokla

Hamarosan megjelenik az új könyvem…

Az Afganisztánban szolgáló magyar őrnagy, Márk és ötfős harcedzett csapata egy látszólag egyszerű megbízást kap: át kell adniuk a magyarok felelősségi területét Kabulban az amerikai erőknek. De Afganisztánban nincs rutinfeladat…

Az Ördögi kör könyv és e-book formátumban is kapható

Libri

KÖNYV
2799 Forint
  • Raktáron
  • Letölthető perceken belül
  • EPUB MOBI

Líra

KÖNYV
3199 Forint
  • Rendelhető
  • 2-6 napos szállítás
  • Ingyenes átvétel a Líra boltokban
PARTNER

Bookline

KÖNYV
3400 Forint
  • Raktáron
  • 2-3 napos szállítás
  • Ingyenes átvétel a Bookline boltokban

Olvass bele a könyvbe

Az Ördögi kör vérbeli akcióregény, amely a fullasztó és kiismerhetetlen afgán terepen, Kabulban és környékén játszódik.
ördögi3d

Ha érdekelnek a szerző további írásai, akkor ezeket megtalálod a facebook szerzői oldalán vagy a Wattpadon